Huiswerkbegeleiding in

Woensdag 29 januari 2020

Klik hier voor de flyer

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Bilal. Ik ben student Civiele Techniek aan de TU Delft. Tevens ben ik oud-leerling van OBS De Globe aan de Zwartewaalstraat. Samen met Sarah geef ik huiswerkbegeleiding aan kinderen in de Tarwewijk in de nieuwe Wijkcampus.

Loopt uw kind tegen problemen aan bij het maken van huiswerk? Heeft hij of zij moeite met taal, begrijpend lezen of een ander vak? Dan heten wij uw kind en u van harte welkom in de Wijkcampus!

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Sarah en ik ben jeugd- en gezinscoach. Ik was vroeger niet zo goed in het vak rekenen. Ik begreep het niet en kreeg er geen hulp bij. Daarom wil ik juist aandacht hebben voor deze kinderen en ze helpen bij het maken van huiswerk in de nieuwe Wijkcampus van de Tarwewijk! Wijkcampus De Tarwekracht, Wolphaertsbocht 314 Iedere maandag van 18.00 tot 20.00 uur