Project onwijze moeders en thema 'cultuur'

Woensdag 11 september 2019

Project onwijze moeders

Ouders en verzorgers,

Eén keer in de maand vindt er een bijeenkomst plaats in samenwerking met de Politie Eenheid Rotterdam. De bijeenkomsten hebben betrekking op het creëren van een zo’n veilig mogelijke wijk- en leefomgeving voor onze kinderen. Samen werken we aan een veilige toekomst voor onze opgroeiende kinderen!

Op woensdag 11 september 2019 is er in de ouderkamer van SBO Sonnevanck/OBS de Globe thema  “Cultuur” met een ontbijt. We doen dit om jullie te verwelkomen en om elkaar beter te leren kennen. Wilt u er ook bij zijn, dan kunt u zich aanmelden bij Shirley, ouderconsulent in de ouderkamer.

Inloop   :    08.30 uur

Starttijd:    09.00 uur