Project onwijze moeders

Maandag 1 april 2019

Project onwijze moeders

Ouders en verzorgers,

Eén keer in de maand vindt er een bijeenkomst plaats in samenwerking met de Politie Eenheid Rotterdam. De bijeenkomsten hebben betrekking op het creëren van een zo’n veilig mogelijke wijk- en leefomgeving voor onze kinderen. Samen werken we aan een veilige toekomst voor onze opgroeiende kinderen!

Op maandag 1 april 2019 is er een thema bijeenkomst “Weerbaarheid” in wijkgebouw Millinxparkhuis bij DOCK met een ontbijt. Voor dit ontbijt hoeft u niet te betalen. We doen dit om elkaar beter te leren kennen. Wilt u er ook bij zijn, dan kunt u zich aanmelden bij Shirley, ouderconsulent in de ouderkamer. We verzamelen bij de Globe Zwartewaalstraat en vertrekken om 08.45 uur naar wijkgebouw Millinxparkhuis.

Locatie:    Milinxparkhuis

Adres  :   Millinxstraat 69