Mededelingen vanuit Lekker Fit!

Dinsdag 12 maart 2019

Mededeling 1:

Proeftrainen bij de SSV!

Vanaf deze week starten de twee gratis proeftrainingsweken van de School Sport Vereniging. De SSV biedt extra trainingen aan na schooltijd voor kinderen in de Tarwewijk. Uw kind kan twee keer gratis proeftrainen met een sport naar keuze van de SSV. De volgende sporten hebben wij bij de SSV: Dans, Taekwondo, Turnen, Korean Kickboks en Hockey. In het schema ziet u hoe laat en waar de trainingen plaatsvinden.

Heeft u vragen neem contact op met Dunja Visser: 06-24913599

Mededeling 2:

Schoolvoetbaltoernooi gaat door

Het schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 5-6 die morgen 13-3 plaatsvindt gaat voor alsnog door. Mocht het toernooi door weersomstandigheden toch niet doorgaan, dan hoort u dat via de leerkracht van uw kind.

Morgen verzamelen alle ouders, kinderen en leerkrachten die meegaan bij de Den Hertigstraat om 12.45 uur.