Start nieuwe schooljaar

Vrijdag 28 augustus 2020

Beste ouders/ verzorgers,

We hopen dat u en uw gezin een fijne vakantie heeft gehad ondanks alle Corona maatregelen in ons eigen land, maar ook in alle andere landen.

Als u op vakantie bent geweest naar een land met een oranje of rood reisadvies, moet u bij thuiskomst in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine. Voor leerlingen van de basisschool geldt dat zij gewoon naar school mogen komen. Natuurlijk moeten zij wel thuisblijven als zij gezondheidsklachten hebben. Dit verzuim wordt door de school niet gemeld bij Leerplicht.

Maandag aanstaande begint de school weer.  Alle leerkrachten zijn al druk met de voorbereidingen en kijken uit naar alle kinderen. Om het jaar goed te starten bij deze alle afspraken (rondom Corona) op een rijtje:

• Schooltijden Globe 8.30-14.45.

• De pauzes op de Zwartelwaalstraat (ZW) en de Den Hertigstraat (DH) worden georganiseerd door Brood en Spelen en ouders

• Op de DH starten maandag al de judolessen. Graag de judopakken meegeven aan uw kind.

• De klassen gebruiken de ingangen zoals voor de vakantie. Dus:

ZW 1-2 A en B via het kleuterplein

ZW 1-2 C via de kleuteringang

ZW 3-8 hoofdingang

• DH 4-8 hoofdingang

Groep 3 ingang Katendrechtse Lagedijk

Groepen 1/2 via het schoolplein

Helaas zijn ouders nog niet welkom in de school. Alleen als uitzondering mag het. Op dat moment zullen we verschillende vragen rondom Corona aan de ouders stellen voordat ze de school in komen.

Wij wensen u en uw kind een heel fijn schooljaar toe!

Tot maandag.

Met vriendelijke groet,