Zomercampus010 voor scholieren van het basisonderwijs

Maandag 6 juli 2020

Tijdens Zomercampus010 leren kinderen uit de groepen 3 tot en met 7 van de basisschool op een speelse en niet-schoolse manier allerlei leuke en leerzame dingen.

Zo is er een perscentrum, waar iedere groep een eigen krant maakt. De kinderen gaan buurtbewoners interviewen, leren foto’s maken, cartoons tekenen, pakkende krantenkoppen te verzinnen en nog veel meer! Daarnaast is er tijd om kennis te maken met sport, techniek en cultuur met onder andere dans of theater.

We bieden een breed en uitdagend aanbod dat mogelijk is door de samenwerking met de vele partijen die de stad rijk is.

De Zomercampus bestaat uit 3 periodes van 2 weken, waar kinderen 10 dagdelen kunnen meedoen. De kinderen worden ingedeeld in een ochtendblok van 09.00 tot 13.00 of in een middagblok van 13.00 tot 17.00.

Elke groep van twaalf kinderen heeft zijn eigen mentor, die tijdens de campus het vaste aanspreekpunt is voor de kinderen.

klik hier om je aan te melden.